top of page
Kameraobjektiv som sätter fokus på rätt saker

Med laget
i fokus

Vi är stolta över att ha några av branschens bästa konsulter i vårt team. Våra anställdas erfarenhet, kompetens och passion är grunden för vår framgång i att hjälpa våra kunder..

Om oss

Hur startades LeadPoint?

Företaget föddes ur en idé om att skapa en oberoende partner. Vi strävade efter att leverera värde till våra kunder genom att kontinuerligt utveckla och använda våra anställdas kompetenser. Tanken med att man anlitar oss skulle vara tillgången till inte bara en konsults expertis, utan hela företagets samlade kunskap och erfarenhet.

När startade vi?

Vi förverkligade vår vision under starten av 2018 och lanserade LeadPoint med målet att skapa en arbetsplats som ger de bästa förutsättningarna för våra anställda att trivas och utvecklas inom digital transformation. Detta inkluderar bl.a. verksamhetsutveckling, projekt- och förändringsledning, tekniska rådgivning,  förvaltning, utveckling, innovation och management.

Varför vi älskar det vi gör?

För att driva digitaliseringen framåt har vi under mer än 20 år arbetat med att hjälpa företag och organisationer att utvecklas. Vi besitter djupgående kunskap om en mängd olika organisationer och har erfarenheten att hantera en rad olika situationer. Vi förstår vad som fungerar och vad som inte gör det. Oavsett om du behöver en heltäckande IT-konsult, digital strateg eller kommunikationsspecialist, och oavsett om du representerar en offentlig organisation eller ett privat företag, är vi här för att hjälpa till.

Vill du veta mer om oss som partner?

Klicka dig vidare för att komma i kontakt med oss.

Vårt team

Vi är stolta över att ha några av branschens bästa konsulter i vårt team. Våra anställdas erfarenhet, kompetens och passion är grunden för vår framgång i att hjälpa våra kunder.

Det är skälet till att vi investerar stort i rekrytering, utveckling av färdigheter och skapandet av en arbetsmiljö som främjar utveckling.

bottom of page