top of page

Berättelsen bakom ölen

Varje flaska av "Digitalis Draft" bär med sig en berättelse om vision, transformation och framgång. Denna brygd är skapad för att hylla de som står i frontlinjen av den digitala eran – de som ser möjligheter där andra ser hinder, och som omvandlar visioner till verklighet.

Den här drycken är tänkt att serveras vid de stunder då nya idéer föds, när projekt tar sina första stapplande steg mot realisering, och när framgångsrika implementeringar firas.

 

Det är den ultimata källan till innovation och framsteg, designad för att inspirera och uppmuntra till fortsatt strävan efter excellens och nytänkande.

"Digitalis Draft" är en öl som balanserar mellan tradition och innovation. Den börjar med en klassisk ale-bas, med en ren och klar maltprofil som erbjuder en fast grund. Sedan introduceras moderna, innovativa humlesorter som ger en fräsch och framåtblickande smak, med antydningar av citrus och tropisk frukt för att symbolisera de nya möjligheternas södern.

Slutligen, en lätt kryddighet eller kanske en subtil antydan av något teknologiskt – en minsta dos av något ovanligt som kan associeras med framtiden eller innovation, som en metaforisk "kretsar och kod" känsla i eftermaken.

Den här ölen är tänkt att serveras vid de stunder då nya idéer föds, när projekt tar sina första stapplande steg mot realisering, och när framgångsrika implementeringar firas. Det är den ultimata toasten till innovation och framsteg, designad för att inspirera och uppmuntra till fortsatt strävan efter excellens och nytänkande.

Smakprofil

Öletikett design

Öletiketten är minimalistisk och modern för att återspegla den digitala transformationens renhet och precision.

 

Med en bakgrund i mjuka, teknologiska gråtoner, med subtila binärkodsmönster som sveper över etiketten för att symbolisera den underliggande digitala världen.

På framsidan domineras etiketten av namnet "Digitalis Draft" i en skarp, framåtblickande typografi, som förmedlar framsteg och innovation. Under det, i en mindre men lika elegant typ, "The Innovator's Choice" som en signal till ölets målgrupp.

För att betona ölets koppling till framtidens möjligheter och ny teknik finns en stiliserad illustration som representerar digital transformation. 

"Digitalis Draft" är en öl som balanserar mellan tradition och innovation. Den börjar med en klassisk ale-bas, med en ren och klar maltprofil som erbjuder en fast grund. Sedan introduceras moderna, innovativa humlesorter som ger en fräsch och framåtblickande smak, med antydningar av citrus och tropisk frukt för att symbolisera den fräscha och härliga smaken.

 

Den här ölen är tänkt att serveras vid de stunder då magi skapas!

Sammanfattnig

"Digitalis Draft - The Innovator's Choice" är mer än bara en öl; det är en hyllning till framsteg,

till de som formar vår framtid och förvandlar drömmar till verklighet.

 

Genom dess design, berättelse och smakprofil erbjuder det en unik upplevelse

som inspirerar till innovation och förändring.

 

Det är det perfekta valet för visionärer, skapare och alla som värderar framsteg och framgång.

bottom of page